Tornem a col·laborar amb Ràdio Montornès

CNL del Vallès Oriental

Difusió

Després de l'aturada obligada a causa de la covid-19 tornen les col·laboracions de l'Oficina de Català a Ràdio Montornès

Després de l'aturada obligada a causa de la covid-19 Ràdio Montornès inicia a poc a poc l’emisió de programes, tot i que encara no ha recuperat la seva programació habitual.

Des de l’inici del desconfinament l’emissora va començar a emetre un programa de matins en el qual poc a poc s’han anat fent entrevistes als  col·laboradors habituals de la Ràdio . El programa s’anomena “La Ràdio a casa” i serà el programa matinal fins que no es puguin recuperar les emissions de “Els matins de Ràdio Montornès”

Ràdio des de casa

El passat dia 1 de juny en el programa La Ràdio a casa, hi van participar l’arxiver municipal, Nicolau Guanyabens; Baharu Dembaga, conductor del programa musical Poesia Urbana, i  la tècnica de l'Oficina de Català, Reyes Barragán.

Aquesta va ser una participació atípica, una primera presa de contacte després de dos mesos. Núria Cachán i Reyes Barragán van parlar mitjançant la plataforma zoom i la conversa va ser gravada per un tècnic de l’emissora, en Sergi Lombardo,  també des de casa seva. 

Durant uns 15 minuts la Reyes Barragán va parlar de com havia afectat la pandèmia l’organització dels cursos, de les mesures que s’havien pres,  de com a poc a poc s’estava produint l’adaptació cap una nova manera de treballar... i, envidentment, també van parlar de les incerteses de cara al futur.

L’espai La Ràdio a casa, és un programa d'una hora fet des de casa per l'equip de Ràdio Montornès que s’emet de dilluns a divendres i que recull  temes d'interés local en el procés de desconfinament. El condueix la periodista Núria Cachán i s'emet a les 12 h i en redifusió a les 18 h.

Vols compartir aquesta notícia?