El Voluntariat per la llengua i Till-Tall Teatre, de Llinars, renoven l’acord de col·laboració

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Abans del confinament per la pandèmia de la COVID-19, el passat 9 de març, la presidenta del Till-Tall Teatre de Llinars, Reyes Barragán, va signar la renovació de l'acord de col·laboració del seu grup al programa Voluntariat per la llengua (VxL).

Reyes Barragán, presidenta de Till-Tall Teatre

Fa anys que Till-Tall Teatre col·labora fent difusió del Voluntariat per la llengua entre els membres del seu grup quan comença un nou curs. Ara que el programa s'ha tornat a activar a Llinars i s’han pogut formar unes quantes parelles lingüístiques, ens agradaria poder organitzar alguna activitat relacionada amb el món del teatre, quan això sigui possible, en què puguin participar les parelles lingüístiques i també els alumnes dels cursos de català.

Till-Tall és un grup de teatre amb una llarga història: va començar l'any 1988, després que un grup de joves iniciats al teatre parroquial fent pastorets i pessebres vivents van decidir fer un teatre diferent, experimentar noves idees i donar sortida a la seva creativitat pròpia.

Des d'aleshores, han passat  32 anys i el grup no ha parat de representar comèdies, obres de Shakespeare, espectacles de carrer, recitals poètics, concursos, drames de Tennessee Williams... i, sobretot, la seva pròpia Passió: Veniu a mi, l'única que es representa al Vallès Oriental.

Assumpta Relats, SCC del Vallès Oriental

Vols compartir aquesta notícia?