La llengua catalana i la ciutat de Barcelona protagonitzen un joc d’escapada virtual

CNL de Barcelona

Oci i consum > I tu, jugues en català? > Activitat

  • El CNL de Barcelona proposa a la ciutadania festejar el Dia Internacional del Joc, que se celebra cada 28 de maig. La iniciativa s'emmarca en el programa I tu, jugues en català?, del Consorci per a la Normalització Lingüística
  • Els diacrítics han volat és el títol del joc d'escapada en què es podrà participar del 22 al 31 de maig
  • Per participar-hi cal enviar un missatge a drdidaccritic(ELIMINAR)@cpnl.cat des d'on s'enviaran les instruccions per començar a jugar

El 28 de maig és el Dia Internacional del Joc i, per celebrar-ho, el CNL de Barcelona organitza un joc d'escapada virtual per a tota la ciutadania, en què la llengua catalana i la ciutat de Barcelona seran les protagonistes. La iniciativa s'emmarca en el programa I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística, que té com a objectiu fomentar l'ús del català a través del joc.

Els diacrítics han volat és el títol del joc en què es podrà participar del 22 al 31 de maig. L'objectiu del joc és ajudar el Dr. Dídac Crític, que ha perdut la seva proposta per a l'Institut d'Estudis Catalans de mantenir només 15 accents diacrítics. Els fulls en què els tenia apuntats han volat un dia de molt de vent i han quedat disseminats per espais emblemàtics de la ciutat. Ara, el Dr. Dídac Crític no recorda quins diacrítics proposava mantenir i necessita trobar-los. Els participants aniran passant per proves que els faran passar per diversos llocs emblemàtics de la ciutat i que els portaran als diacrítics perduts.

Per participar-hi cal enviar un missatge a drdidaccritic(ELIMINAR)@cpnl.cat des d'on s'enviaran les instruccions per començar a jugar. 

També es pot accedir al joc a través del web de Runwilly i de Escape Radar.

CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?