«Per Sant Jordi, recordem frases»

CNL de Tarragona

Socioeconòmic, Sensibilització

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i la Via T proposen un joc lingüístic a les xarxes per repassar frases fetes

L'actual context impossibilita dur a terme la tercera edició del concurs lingüístic de Sant Jordi amb els cartells del joc penjats als aparadors de les botigues del centre de la ciutat i la Vall de l'Arrabassada com s'havia fet fins ara. Per això enguany, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i l'Associació de comerciants la Via T proposen una versió alternativa, a través del seus comptes de les xarxes de Facebook i Twitter.

L'edició de 2020 del joc lingüistic “Per Sant Jordi, recordem frases” consistirà a «recordar» l'edició del 2018 penjant un cartell cada dia a les xarxes perquè els «usuaris» puguin «repassar» les frases del concurs.

Com que no hi pot haver butlletes de participació ni premis, no cal que els usuaris donin la resposta. Aquesta es publicarà l’endemà juntament amb el nou cartell i el nou repte.

L'al·licient per als visitants de les xarxes és el repte lingüístic de cada frase i la seva utilitat didàctica. La participació dels usuaris a les xarxes es comptabilitzarà per les comparticions i els «m'agrada» al Facebook, i per les repiulades del Twitter.

Vols compartir aquesta notícia?