Els alumnes d’un B1 de Vilafranca practiquen el català al mercat

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

L'objectiu de la sortida era que els alumnes aprenguessin a comunicar-se en català en una situació real i fer un primer assaig lingüístic per perdre la vergonya.

El passat 5 de març, un grup d'alumnes d'un B1 de Vilafranca del Penedès va sortir de l'aula de català per fer una pràctica oral al mercat de Sant Salvador de la vila.

Conèixer el nom dels aliments, saber com es diuen les parades que hi ha al mercat, què s'hi ven, quant valen els productes, quin horari fan... era l'objectiu que tenien els alumnes per aprendre a comunicar-se en català en una situació real i fer un primer assaig lingüístic per perdre la vergonya.

Els alumnes van visitar algunes parades del mercat de Sant Salvador de Vilafranca. Per parelles van practicar el que havien après en un forn, en una parada de fruita seca, herboristeria, carnisseria, botiga de llegums i en una peixateria

La majoria d'alumnes no s'havien atrevit mai a parlar en català a les botigues, per això, després de l'experiència, van fer valoracions molt positives, i tots estaven molt contents i satisfets d'haver superat aquest nou repte.

Vols compartir aquesta notícia?