S'obren les inscripcions als cursos de català en línia de tots el nivells

CNL de Tarragona

Cursos de català > En línia > Parla.cat

"Connecta't. Activa el teu català" és la resposta que impulsa el Consorci en temps de confinament, que inclou cursos en línia de tots els nivells (actualització)

Sota l'eslògan "Connecta't. Activa el teu català!", el Consorci per a la Normalització Lingüística adapta gran part de l'activitat per oferir-la en línia i, d'aquesta manera, que el confinament no sigui obstacle perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi. En aquesta línia es reprenen els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria. Els períodes d'inscripció per a tots els nivells són els següents:

Primer període de matrícula: del 15 d'abril al 19 d'abril
Inici del curs: del 20 d'abril
Acabament del curs: 22 de juny

Segon període de matrícula: del 20 al 24 d'abril
Inici de curs: 27 d'abril
Acabament de curs: 30 de juny

Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l'opció d'inscriure's a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s'hi.

Així mateix, el CPNL té actius el Voluntariat per la llengua (VxL) virtual i el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) per fomentar l'autonomia lingüística dels usuaris.

Vols compartir aquesta notícia?