EL CPNL i la DGPL ofereixen recursos per aprendre català

CNL de Tarragona

Cursos de català

S'ofereix un paquet de mesures virtuals i telemàtiques per facilitar l'aprenentatge i la millora de la llengua catalana

El web de Llengua catalana de la DGPL ha incorporat la nova pàgina "Fes créixer la llengua des de casa" que agrupa els serveis en línia actius per continuar atenent les persones, les empreses i les entitats que necessiten millorar el seu català. S’hi poden trobar els cursos en línia del portal Parla.cat, que continuen oberts en tots els nivells en la modalitat lliure (i s'està preparant una oferta de cursos amb tutor). També està operativa la plataforma Aula mestra perquè docents i aprenents puguin servir-se dels materials didàctics disponible i crear-ne de nous. Un altre dels recursos per a tots els nivells de coneixement són els Dictats en línia, autocorrectius i estructurats en els nivells elemental, intermedi, suficiència i superior. El Centre de Documentació de Política Lingüística ofereix, també, en línia, l'accés a nombrosos llibres i articles.

A la mateixa pàgina es pot accedir als recursos disponibles per aprendre aranès, l'occità de Catalunya, i al Vocabulari bàsic de la llengua de signes catalana.

A més cal recordar que estan actius el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) telemàtic (sal@cpnl.cat) i el Voluntariat per la Llengua virtual.

Vols compartir aquesta notícia?