El curs de català Bàsic 2 de la Palma de Cervelló visita la Biblioteca Municipal

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

L'Oficina de Català i la Biblioteca Municipal de la Palma organitzen conjuntament una visita de l'alumnat a la instal·lació en una activitat de coneixement de l'entorn

Dimecres, 4 de març, els alumnes del curs Bàsic 2 de la Palma de Cervelló i la professora, Núria Valldeperas, han visitat la Biblioteca Municipal de la Palma. La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Esther Ximénez, els ha ensenyat la instal·lació i els ha explicat el fons de la biblioteca, com el tenen distribuït, i les activitats que s'hi organitzen cada mes. També els ha explicat que es poden fer el carnet de la biblioteca per poder agafar llibres en préstec i tots els alumnes se l'han fet allà mateix.

La Biblioteca Municipal de la Palma es va inaugurar l'any 1993. No forma part de cap xarxa de biblioteques i depèn econòmicament de l'Ajuntament de la Palma de Cervelló, així com de les aportacions populars de llibres. L'any 2010 es va remodelar i va adquirir un aspecte més agradable i funcional. Actualment, el fons de la Biblioteca és d'uns 15.100 volums, que s'ordenen per les matèries de què tracten.

Oficina de Català de la Palma de Cervelló

Vols compartir aquesta notícia?