Els alumnes dels cursos de nivell bàsic 1 de Granollers visiten la Biblioteca Roca Umbert

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge, Llengua i cultura > Foment de la lectura > Altres activitats de foment de la lectura

Aquesta activitat pretén que l'alumne conegui els espais públics del seu entorn, alhora que fomenta l'ús del català fora de l'aula.

El dimecres 19 de febrer tres grups del nivell Bàsic 1 de Granollers (un total de 45 alumnes) van fer una visita guiada a la Biblioteca Roca Umbert amb l'objectiu de conèixer els serveis i les activitats que els pot oferir aquest equipament públic. 

En la primera part, la Marta Fontseca, tècnica de la biblioteca, va presentar amb l'ajuda d'un PowerPoint els diferents serveis que ofereixen: informació i consulta de documents; préstec de llibres, novel·les, revistes i còmics, i música; accés gratuït a internet,  i activitats familiars, d'adults i d'infants. 

Després de l'explicació, la visita va continuar amb un petit recorregut per les instal·lacions i, abans de marxar, els que no tenien el carnet se'l van fer i, d'aquesta manera, es van poder endur el seu primer llibre en préstec. 

Servei Local de Català de Granolles

Vols compartir aquesta notícia?