Isabel Ignacio, guanyadora del setè número del "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

Joc de llengua i història dels barris del Lledoner i l'Hostal

El dilluns 24 de febrer es va fer el sorteig del setè premi del "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord. És una activitat que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la història de Granollers. L’activitat es farà fins al 18 de maig.

El Servei Local de Català i el Centre Cívic Nord, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri de l'Hostal i l'Associació de Veïns del Barri del Lledoner, duen a terme aquest joc quinzenal de preguntes sobre llengua i història de Granollers.

Isabel Ignacio va ser la guanyadora del setè número i ja té l'obsequi: dues entrades per anar a veure l’obra Calma!, de Guillem Albà, al Teatre Auditori de Granollers.

Ara, al Centre Cívic Nord, hi ha una nova pregunta per encertar i jugar fins al dilluns 9 de març. Qui l'encerti pot guanyar una sessió de pressoteràpia cedida per Cristina Pardo Perruquers.

El "Posa't en joc" s'ha dut a terme a diferents equipaments i centres cívics de Granollers per fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de l'entorn a través d'una activitat lúcica. Aquest cop consta de sis preguntes sobre llengua i història de Granollers amb obsequis cedits per les botigues del barri de l'Hostal i del Lledoner.

Vols compartir aquesta notícia?