L'alumnat del curs de català Bàsic 2 visita la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera

CNL Ca n'Ametller

Llengua i cultura

La visita ha facilitat que els alumnes coneguin de forma pràctica els diferents materials i serveis que ofereix aquest equipament

El 27 de febrer els alumnes del curs Bàsic 2 de l'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han fet una visita a la Biblioteca Josep Roca i Bros. En aquesta ocasió, Miriam Claveria, directora de l'equipament, ha estat l'encarregada d'explicar als alumnes quins són els materials i serveis que hi poden trobar. A continuació, els alumnes han emplenat una fitxa d'activitats amb informacions que han hagut de cercar o consultar a les diferents seccions o serveis, fet que ha facilitat que els alumnes coneguin el funcionament de la biblioteca d'una forma activa i pràctica.

La visita pretén fer conèixer als alumnes els recursos que la biblioteca els pot oferir, sobretot aquells que els poden ajudar en el seu procés d'aprenentatge de la llengua. A més, tenint en compte el nivell de llengua d'aquest curs, els hem recomanat especialment els llibres de Lectura Fàcil, de manera que la visita també ha contribuït a fomentar la lectura en català.

Al final de la visita, la majoria d'alumnes s'ha endut diferents materials en préstec, inclosos aquells qui no tenien el carnet de la biblioteca i que han aprofitat per fer-se'l en aquell moment.

Oficina de Català d'Abrera

Vols compartir aquesta notícia?