Comença a Girona la 3a edició de l'Endevina-la, el joc de llengua del VxL obert a tota la ciutadania

CNL de Girona

Voluntariat per la llengua

Hi participen 32 establiments col·laboradors de la ciutat

Avui es posa en marxa l’Endevina-la, el joc de llengua amb els establiments que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua a la ciutat de Girona. Hi pot participar tota la ciutadania i hi ha temps fins al 29 de març.

Del 2 al 29 de març establiments col·laboradors mostraran un cartell amb un jeroglífic. Les persones que vulguin participar en el joc hauran d'omplir una butlleta (que trobaran a cada establiment) amb la solució del jeroglífic i les seves dades i donar-la al responsable de l'establiment. Entre les butlletes respostes correctament se sortejaran diversos premis, en les dues categories, el dia 16 d'abril. En aquesta 3a edició s'han creat dos premis especials: per haver fet tota la ruta de l'Endevina-la i per haver respost correctament un major nombre de respostes. Entre els obsequis hi ha lots de llibres, entrades per al cinema, una nit d'hotel, productes o dinars, entre d'altres.

El Voluntariat per la llengua de Girona organitza la 3a edició de l'Endevina-la. L'objectiu del joc és dinamitzar l'activitat en els establiments col·laboradors i difondre la llengua entre les parelles lingüístiques, alumnes dels cursos de català per a adults i la ciutadania en general. Per a aquest motiu, el joc és obert a tothom. Hi ha dues categories: majors de 14 anys i menors de 14 anys. Per tant, hi pot participar tota la família.

Trobareu tota la informació a www.cpnl.cat/endevinala.

Vols compartir aquesta notícia?