Lliurament del premi de l'endevinalla de L'Estenedor 164, Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

La guanyadora de l'endevinalla de L'Estenedor 164 ha estat Roser Icart Riguillo, que tot i que sigui de Sant Hipòlit de Voltregà, coneix com ningú l’IMSD de Mollet, perquè ella és justament la persona que planxa les samarretes al Taller Alborada. Ara ha tingut una intervenció, estava de baixa i ens diu que per això va participar en el concurs de l’endevinalla. La pregunta que fèiem era què vol dir de fireta. La resposta correcta era la 4. De joguina, poc consistent, defectuós.

Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han tornat a preparar un premi especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor: una samarreta inspirada ens els accents diacrítics amb un toc ben simpàtic; un imant de la Superoptimota, també amb els 15 accents diacrítics i, el que diuen que és el més gratificant, una visita guiada pel centre, que ens permet descobrir tota la feina que es fa a l'Institut.  

Agraïm a la Roser el seguiment d'aquest concurs i li diem "Enhorabona! No deixis de participar-hi, encara que tinguis l’alta!”.

Us animem a participar en la propera endevinalla corresponent a L'Estenedor 165. Ara preguntem què vol dir borrall?

1. Taca de tinta que es fa al paper escrivint.

2. Porció petitíssima d’una cosa.

3. Forat de la bota per on s’aboca el vi.

4. Raspall amb què s’esborra la pissarra.

Per concursar, heu d'enviar la resposta de l'endevinalla a mollet@cpnl.cat. Molta sort!

Recull de fotos

Vols compartir aquesta notícia?