A l'’’Espai de català’ parlem del curs de català oral ‘Ep! Escolta i parla’.

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

El programa d'aquesta quinzena s'ha centrat en el curs 'Ep! Escolta i parla', que s'ha ofert per primer cop al CNL de Cornellà. Per això, la tècnica que s'encarrega d'impartir-lo, Clara Juncadella, ha assistit al programa per explicar-nos l'objectiu del curs i les dinàmiques de classe, i per fer-ne una valoració ara que queda poc temps per finalitzar-lo.

Els dos altres temes que han centrat el programa han estat les visites al Parlament de Catalunya, de les quals ja se n'havia fet cinc cèntims, i el Dia Internacional de la Llengua Materna, que es va celebrar el 21 de febrer.

Així doncs, els passats 19 i 20 de febrer una cinquantena d'alumnes del Centre van anar al Parlament per conèixer el lloc on s’ubica aquesta  institució i la història que hi ha al darrere. Es van poder passejar per les diverses sales del palau i, gràcies a la presència d'un diputat, baixar a l'hemicicle. D’altra banda, s’explica que el CNL es va voler afegir a la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, tal com fan altres centres, i ho va fer creant un jardí de paraules format per flors i fulles de paper a les quals els alumnes escrivien una paraula o frase en la seva llengua i amb la traducció en català.

Per acabar l'espai, es va recordar que encara és obert el termini per presentar-se al Concurs de Microrelats que organitza la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

Tota aquesta informació la podeu sentir ampliada al podcast de Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?