A Montornès llegim!!!

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

Els alumnes del Bàsic 2 llegeixen un llibre de lectura fàcil aquest trimestre

Aquest trimestre, una de les activitats d'aprenentatge especial que els alumnes de Bàsic 2 de Montornès s'han proposat de fer és llegir un llibre de lectura fàcil.

L'objectiu és llegir un llibre abans del dia 5 de març i lliurar una fitxa en la qual hauran de donar les dades del llibre que han llegit (autor, traductor, nombre de pàgines...), el tema, preguntes que farien a l'autor i una petita valoració personal.Tots els alumnes s'han compromès a fer l'intent i n'hi ha que han anat molt ràpid, ja han lliurat la fitxa i s'han emportat més llibres per llegir.

Alguns dels títols que llegiran són:

Les mateixes estrelles, de Núria Martí Constant

La casa sota la sorra, de Joaquim Carbó,

Dr. Jekyl i Mr Hydem, de Robert Louis Steveson

L'illa del tresor, de Robert Louis Stevenson

El violí d'Auschwitz, de M. Àngels Anglada

La meva família i altres animals, de Gerard Durrell

La vida d'Antoni Gaudí, de Maria Rosa Bayà

Hola, Connie!, de Rosa Gallifa

Entre molts d'altres! Esperem que els alumnes de Montornès gaudeixin de la lectura.

Llegir millora el vocabulari, les nostres actituds comunicatives, estimula la curiositat, potencia la memòria... No és fàcil agafar l'hàbit lector en un món on la tecnologia amb els videojocs, l'ordinador, la televisió, els mòbils... ens ofereixen diversió més fàcil i atractiva del que, en aparença, ens ofereixen els llibres. Si ens obliguem i anem apropant-nos al món de la lectura, descobrirem que els llibres són la porta a nous mons i que ens ofereixen moment de goig i emocions profundes que la tecnologia no ens pot donar.

Reyes Barragán

Vols compartir aquesta notícia?