El Servei Local de Català de Cerdanyola participa per primera vegada a la Fira de recursos formatius de la població

CNL Vallès Occidental 3

Socioeconòmic

Els dies 18 i 19 de febrer va tenir lloc la Fira Orienta Cerdanyola, sobre els recursos formatius més enllà de l'educació secundària obligatòria. Des de l’estand del SLC s'oferia informació als alumnes dels instituts de la ciutat sobre les certificacions del català i les possibilitats de continuar formant-se en aquesta llengua. Hi van passar els alumnes d'un total de 8 centres i es va informar més de 250 joves.

També es van orientar alguns alumnes que fa poc que han arribat a Catalunya i necessiten una formació complementària. Aquests alumnes, si tenen 16 anys, poden incorporar-se als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aprofitant que alguns d'aquests centres organitzen el programa del Voluntariat per la llengua, es va aprofitar per difondre la modalitat virtual d'aquest programa perquè els joves s'hi puguin incorporar un cop siguin majors d'edat.

D'altra banda, des del SLC també es va aprofitar l'avinentesa per repartir material didàctic als centres escolars que visitaven la fira i donar informació de l'oferta de cursos al Servei Municipal d'Ocupació.

La Fira de Recursos formatius Orienta Cerdanyola ha estat organitzada pels Serveis d'Educació i de Joventut de l'Ajuntament de Cerdanyola.

P. F.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?