Noves pel·lícules en català per al públic infantil: un nou CINC a Rubí

CNL de Terrassa i Rubí

Oci i consum > Cinema en català > Coorganització CINC

Rubí encetarà un nou cicle de cinema infantil en català a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler un dilluns al mes, a les sis de la tarda, coorganitzat pel Servei Local de Català.

Com ja és costum, són molts els municipis que organitzen el cicle de cinema infantil, l'anomenat CINC. És una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat per oferir a la població infantil i jove productes de lleure que són del seu interès en llengua catalana. Els personatges d'aquestes pel·lícules contribueixen que el català entri a formar part de l'imaginari del nens i nenes... els seus herois, bèsties preferides, heroïnes i personatges diversos també parlen en català!

A Rubí, les sessions de cinema tenen lloc a l'Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i són en dilluns, a les sis de la tarda. La Biblioteca ofereix aquestes sessions gratuïtament perquè és un equipament municipal. Cal dir que els petits han d'anar sempre acompanyats d'un adult. Si parlem de lleure infantil, volem remarcar que la Biblioteca és un espai adient on petits i grans poden relacionar-se i fer coneixences, ja que ofereix un ampli ventall d'activitats que es poden fer en família i l'espai és gran, bonic i lluminós.

Vols compartir aquesta notícia?