Voluntaris i aprenents gaudeixen d'un espectacle del 33è Festival Folk Tradicionàrius

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

El Centre Artesà Tradicionàrius va obsequiar el programa Voluntariat per la llengua amb 20 invitacions dobles per a l’actuació de la Muixeranga de Barcelona i el concert de Sis veus del passat divendres, 14 de febrer

Una de les parelles lingüístiques que va asssistir al concert.

El Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) va obsequiar Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona amb 20 invitacions dobles per a un espectacle del 33è Festival Folk Tradicionàrius, el passat divendres 14 de febrer.

Alguns dels assistents van anar-hi amb la parella lingüística. Tots ells van gaudir primer de l’actuació de la Muixeranga de Barcelona que es va fer a la plaça d’Anna Frank i, tot seguit, del concert del grup Sis veus, dins del recinte del Tradicionàrius.

La Muixeranga de Barcelona és la primera en actiu fora del País Valencià, formada majoritàriament per valencians i valencianes, però també per molts catalans, catalanes i gent d'altres territoris.

El grup Sis veus va presentar Els dies i les dones, un espectacle en què es troben la música tradicional i la poesia.

Els voluntaris i aprenents han valorat molt positivament l’activitat. Pel Paco, “va ser un espectacle preciós fet per dones precioses. Un regal immens per als sentits”. Pel Joan Carles, “la vetllada va ser fantàstica, amb una gran actuació i un auditori molt ple”. La Núria també ens ha explicat que “el concert va ser genial i tant a mi com a la meva parella lingüística ens va agradar molt”. Finalment, la Nardi comenta emocionada que el concert “ens va encantar i ens va commoure fins al plor”.

Les col·laboracions del CNL de Barcelona amb entitats com el Centre Artesà Tradicionàrius són molt valuoses ja que permeten que l’alumnat entri en contacte amb la cultura i la llengua catalanes en entorns reals. A més, es fan extensives als usuaris de Voluntariat per la llengua, ja que un dels objectius del programa és que les parelles lingüístiques coneguin entitats molt diverses del territori al mateix temps que fan les converses.

Fotos de l’espectacle

(Agraïm la col·laboració del Paco, el Joan Carles, la Núria i la Nardi, que ens han fet arribar les fotos).

CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?