A l’’Espai de català’ de l’11 de febrer, fem repàs de les activitats que hem organitzat per a l’alumnat del CNL de Cornellà

CNL de Cornellà de Llobregat

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Encetem el programa de la quinzena parlant de les activitats programades pel CNL per a aquests mesos de febrer i març, i que tenen l'objectiu de vincular l'alumnat del Centre amb l'entorn més proper.

El dijous 13 de febrer comencem amb una xerrada organitzada des del Voluntariat per la Llengua sobre la Plataforma Ciutadana contra la Violència Masclista, i continuem la setmana del 17 de febrer amb tres visites al Parlament de Catalunya, en què ens explicaran la història tant de l'edifici com de la institució i la funció que té. La darrera setmana de febrer l'alumnat dels cursos de Bàsic 1 s'aproparà a la biblioteca del barri i, finalment, el 9 de març, celebrarem el Dia Internacional de les dones participant en l'itinerari “Dones de Cornellà. Un itinerari històric”.

A la Finestra digital, s'aprofita per parlar d'un recurs nou per consultar refranys, frases fetes, locucions, etc. en línia: la Paremiologia catalana comparada digital, obra del lingüista i paremiòleg Víctor Pàmies.

Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.

CNL de Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?