Els alumnes del curs de català Inicial 2 visiten el Mercat Municipal d'Abrera

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

Aquesta sortida pretén que l'alumnat conegui un equipament del seu entorn, alhora que facilita l'ús i la pràctica de la llengua fora de l'aula

El dimecres 5 de febrer els alumnes del curs de català Inicial 2 de l'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat el Mercat Municipal d'Abrera per tal que puguin consolidar i practicar en una situació real els continguts apresos a l'aula sobre aliments i compres.

La sortida s'emmarca dins les activitats d'acolliment lingüístic que l'Oficina de Català d'Abrera organitza periòdicament, amb l'objectiu que l'alumnat amb poc temps d'establiment a la població conegui millor el seu entorn, i més concretament, alguns equipaments municipals.

Així, la classe de català s'ha traslladat al mercat, on els alumnes han hagut d'identificar els diferents aliments i parades del mercat treballats, i on s'han animat a fer les seves primeres pràctiques orals reals amb els dependents de les parades que han visitat. En definitiva, ha estat també una bona oportunitat per fomentar l'ús del català fora de l'aula.

Oficina de Català d'Abrera

Vols compartir aquesta notícia?