M. Cinta Gurri, guanyadora del sisè número del "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització

Joc de llengua i història dels barris del Lledoner i l'Hostal

El dilluns 10 de febrer es va fer el sorteig del sisè premi del "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord. És una activitat que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la història de Granollers. L’activitat es farà fins al 18 de maig.

El Servei Local de Català i el Centre Cívic Nord, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri de l'Hostal i l'Associació de Veïns del Barri del Lledoner, duen a terme aquest joc quinzenal de preguntes sobre llengua i història de Granollers.

M. Cinta Gurri va ser la guanyadora del sisè número i ja té l'obsequi; un petit lot cultural amb llibres, DVD i un val d’Ostrya El Celler del Ferrer.

Ara, al Centre Cívic Nord, hi ha una nova pregunta per encertar i jugar fins al dilluns 24 de febrer. Qui l'encerti pot guanyar dues entrades per a l’obra Calma! que es representarà el 6 de març al Teatre Auditori de Granollers.

El "Posa't en joc" s'ha dut a terme a diferents equipaments i centres cívics de Granollers per fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de l'entorn a través d'una activitat lúcica. Aquest cop consta de sis preguntes sobre llengua i història de Granollers amb obsequis cedits per les botigues del barri de l'Hostal i del Lledoner.

Vols compartir aquesta notícia?