Conveni pel VxL entre l’Associació Alba de Tàrrega i el Consorci per a la Normalització Lingüística

CNL de Lleida

Voluntariat per la llengua

El programa del Voluntariat per la llengua utilitzarà l’aplicació Voluntariapp creada per l’associació targarina

El Voluntariat per la Llengua ja disposa  d'una nova eina gratuïta i pràctica a Tàrrega per facilitar als voluntaris la seva participació al programa. Es tracta de l'aplicació Voluntariapp, desenvolupada per l'Associació Alba, que ajuda a posar en contacte persones que tenen ganes d'ajudar amb entitats que necessiten voluntaris per dur a terme la seva tasca

La plataforma ja compta amb una vintena d'entitats o organitzacions entre les quals  també hi ha el Voluntariat per la Llengua, gràcies al conveni signat aquest mes de febrer entre les dues organitzacions.

A partir d'ara, els usuaris que es descarreguin l'aplicació Voluntariapp al seu mòbil  hi tindran el Voluntariat per la Llengua com una opció més per fer de voluntaris a l'Urgell. S'hi podran apuntar i hi rebran les crides puntuals per començar la seva tasca com a voluntaris per la llengua.

L'aplicació, per tant,  fa d'eina de gestió de voluntariat: dona a conèixer el programa VXL, publica demandes de voluntariat, anuncia esdeveniments que s'organitzen i permet posar-se en contacte amb les persones que s'hi inscriuen com a voluntàries.

L'Associació Alba és una entitat d'iniciativa social. Té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d'aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat

Teresa Arrufat

Vols compartir aquesta notícia?