La Societat Coral El Vallès, nova entitat col·laboradora a Ripollet

CNL Vallès Occidental 3

Voluntariat per la llengua

Avui, 10 de febrer de 2020, l’associació ripolletenca Societat Coral El Vallès ha signat l’adhesió d’entitat col·laboradora en el Voluntariat per la llengua.

Els punts principals d'aquesta col·laboració són fer difusió del programa entre els seus associats i col·laborar conjuntament en l'organització de determinades activitats. En aquest sentit, està previst que alguns membre de la coral ofereixin un petit tast musical i vocal a l'aula dels cursos de català. L'objectiu final de tot això serà la creació d'un petit cor format per alumnes i cantaires de l'associació amb la finalitat d'interpretar un o dos temes conjunts de cara al final de curs.

La Societat Coral el Vallès és l'entitat més antiga de Ripollet i sempre s'ha caracteritzat per voler treballar conjuntament amb altres col·lectius de la població. Amb aquesta adhesió, alhora, augmentarà el nombre d'entitats que donen suport al programa i així els usuaris de l'Oficina de Català podran conèixer millor el teixit associatiu que hi ha actualment a la població.

L.P.

Vols compartir aquesta notícia?