El CNL de Barcelona programa el curs Ep! Escolta i parla a Sants i a Horta

CNL de Barcelona

Cursos de català

És un curs oral creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, que s’adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

El CNL de Barcelona programa aquest primer trimestre dos cursos Ep! Escolta i parla, que es fan a la Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts i a la Delegació d’Horta, després que ja se n’organitzés un pilotatge l’any passat a Sants.

El curs, creat per la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, s'adreça a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques en català. 

La metodologia que es proposa és significativa i comunicativa, amb activitats que demanen moviment, joc i participació. Aquesta és la característica més innovadora, un model d'ensenyament dinàmic, pràctic i sense llibre. Està organitzat en tres mòduls i treballa nou temes relacionats amb la vida quotidiana, com per exemple anar a comprar, adreçar-se a l’Administració per fer tràmits o anar al metge.

CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?