Les pel·lícules 'Operació panda', 'Volant junts' i 'Quackers: La llegenda dels ànecs' s'estrenen en català a 50 sales de cinema

CNL de Barcelona

Oci i consum > Cinema en català

El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Tres estrenes de cinema doblat en català arriben a les pantalles aquest divendres. Es tracta dels films Operació panda; Volant junts, i Quackers: La llegenda dels ànecs. El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 

Operació Panda

Dels creadors de Madagascar arriba aquest film d'animació dirigit per Natalia Nilova.

Una cigonya lliura, per error, un nadó panda a l'adreça equivocada. Serà llavors que Mic-Mic, l'os i els seus amics s'embarcaran en una gran aventura per portar el nadó amb la seva família i a la seva veritable llar!

Vercine distribueix aquesta pel·lícula que es podrà veure a Barcelona a: Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

Volant junts

A Contracorriente distribueix aquest film dirigit per Nicolas Vanier i interpretat per Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, i Lilou Fogli.

En Christian, és un ornitòleg que viu en plena natura i estudia les oques salvatges i els seus processos migratoris. El seu fill Thomas no vol passar les vacances amb ell, en un lloc allunyat de tot. El naixement d'unes oques en perill d'extinció els farà emprendre un viatge fascinant per guiar-les en la seva migració.

Es podrà veure a: Cines Verdi, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

Quackers: La llegenda dels ànecs

Aquest film d'animació ha estat dirigit per Viktor Lakisov.

L'ànec del sol tenia el poder de protegir l'esbart d'ànecs dels poders malignes de l'exterior i s'assegurava que els rajos del sol arribessin cada dia a la terra. Tot anava bé fins que va arribar una bruixa malvada va prendre, sense escrúpols, el poder a l'ànec del sol...

A Barcelona es podrà veure als Cinemes Girona.

Vols compartir aquesta notícia?