Nova Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell

CNL de Sabadell

Voluntariat per la llengua

El passat dimarts, dia 28 de gener, va tenir lloc una roda de premsa sobre la nova Oficina d'Entitats i Voluntariat de l'Ajuntament de Sabadell i el nou web (web.sabadell.cat/oficinaentitats).

Marta Morell, tinenta d'alcaldessa, va presentar el projecte de rehabilitació de l'edifici segons la Normativa Europea Energètica i va avançar que la nova ubicació (a la plaça de Jean Piaget) permetrà disposar d'un espai unificat de cotreball des d'on gestionar l'assessorament i l'acompanyament, tant pel que fa a les entitats com al voluntariat: "Volem potenciar l'associacionisme i que es creï xarxa entre entitats i amb les persones voluntàries per tal de visibilitzar-ne les tasques realitzades".

A banda, Sergi Gil, responsable de l'Oficina, va presentar el nou web i va explicar com s'ha treballat i com està estructurat. Totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat i les persones interessades a fer voluntariat o que ja siguin voluntàries poden accedir a informació, recursos, tramitació electrònica, propostes formatives, crides o experiències de voluntariat i assessorament.

A la roda de premsa hi van assistir representants d'entitats com Creu Roja Sabadell, Atendis, el CNL de Sabadell, AVAN, Associació de Veïns de Can Deu, La Taca, La Pedrera Fundació i El Rodal, que ja havien col·laborat, conjuntament amb altres entitats, en el procés de millora del nou web.

Vols compartir aquesta notícia?