Tastet de teatre al CNL de l'Hospitalet

CNL de l'Hospitalet

Cursos de català > Activitats d'aprenentatge

El passat divendres Gemma Deusadenas, actriu i professora de l’EMMCA, va venir a les nostres aules per oferir-nos un tastet d’interpretació. 

El passat divendres Gemma Deusadenas, actriu i professora de l'EMMCA, va venir a les nostres aules per oferir-nos un tastet d'interpretació. Durant un parell d’hores, l’alumnat del CNL va poder tastar de primera mà com és preparar-se per actuar. Després d'un seguit d'activitats d'escalfament, l'alumnat va haver-se de posar en situació i representar diferents escenes. Hi vam veure des d'una visita urgent al bany al llançament decisiu d'un penal a la final del mundial de futbol. Gemma Dausadenas és la directora i professora del grup Teatre sense fronteres, nascut fruit de la col·laboració del CNL amb l'EMMCA dins del marc del programa Fem tàndem

El grup de teatre ofereix als alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet un espai per comunicar-se en català que combina llengua i actuació. Els assajos del grup són els dilluns de 16.15 a 17.15 h a l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts. Si us hi voleu apuntar o saber-ne més:

Vols compartir aquesta notícia?