Més d'un miler d'alumnes als cursos dels serveis del CNL de Tarragona

CNL de Tarragona

Cursos de català

Es preveu que durant els mesos de gener, febrer i març, 1.300 persones faran un curs de català de tots els nivells, d'inicial a superior

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona ofereix cursos de català de tots els nivells de forma presencial i en línia. I ha incorporat el nou curs de coneixements orals Ep, Escolta i parla, adreçat a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català.

Els serveis del CNL de Tarragona ofereixen cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi, de Suficiència. Els cursos intensius de nivell C2 començaran més tard, el dia 21 de febrer. Han començat cursos presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia Parla.cat a tots els serveis del Centre. A més, han de començar els cursos del programa Aprèn.cat a Tarragona, El Vendrell i Valls per a persones en situació d'atur. Es pot demanar informació al 977 243 527, de 9:30 a 13:30 hores, i de 16 a 18 hores.

Cal destacar l'increment de places per al nivell Bàsic, ja que hi ha una gran demanda de cursos d'aquest nivell. Per poder atendre a totes les persones que han quedat en llista d'espera, a partir del dia 14 de gener començaran sessions inicials gratuïtes un dia a la setmana.
 

Certificats oficials
Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Vols compartir aquesta notícia?