Al CNL de Cornellà de Llobregat, ja hem començat les classes de català

CNL de Cornellà de Llobregat

Cursos de català

Comencem l’any amb 16 cursos i un augment de les inscripcions als nivells bàsics, comparat amb el mateix període de l'any passat.

Les inscripcions per al segon trimestre, que acabem de començar, es van fer al mes de desembre. Van començar els antics alumnes, coincidint amb el final de curs, i la setmana del 16 de desembre es van obrir les places a les resta de persones interessades. Així i tot, hem començat l'any formalitzant algunes inscripcions més.

D'aquesta manera, iniciem any i curs amb 331 persones inscrites que omplen el 79% de les places ofertes, un lleuger increment respecte de l'any anterior. Les franges horàries més sol·licitades continuen sent les de matí i vespre i els cursos més demanats, els bàsics, amb un augment del nombre d'alumnes, en general, tant respecte del curs 2018-2019 com del primer trimestre d'aquest curs 2019-2020. Pel que fa a la resta de cursos, l'increment del nombre d'inscrits en elementals (E2), intermedis (I2) i suficiència (S1), que es van obrir tenint en compte la continuïtat de l'oferta del primer trimestre, reflecteix l'interès de l'alumnat del CNL de Cornellà per millorar els seus coneixements de la llengua.

D’altra banda, durant aquest trimestre continua el curs adreçat a mares i pares de les escoles de Sant Ildefons i encara estan obertes les inscripcions per al nivell C2, que comença al febrer. Finalment, cal destacar la bona recepció del nou curs, Ep! Escolta i Parla, que compta amb 20 persones inscrites.

Les inscripcions dels cursos del tercer trimestre es faran a mitjans de març.

CNL Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?