El Servei Local de Català de Cambrils comença les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

Augmenta l'oferta de nivell Bàsic 1 per a les persones que no saben parlar en català.

El Servei Local de Català de Cambrils, ubicat des de la tardor al carrer de Sant Plàcid 18-20, al Centre Cultural, ja té a punt la seva oferta per al segon trimestre del curs 2019-2020.

Les inscripcions seran el dia 16 de desembre per a antic alumnat, el 17 desembre (de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 18.30) per a les persones que han de fer el Bàsic 1, i del 18 al 20 de setembre s'atendran les persones que hagin de fer la resta de nivells.

En concret s'ofereixen dos cursos de nivell Bàsic 1 (un de matí i un de tarda), un Bàsic 2, un Bàsic 3, un Elemental 2, un Intermedi 2 i un Suficiència 1. A més, les persones que ho desitgin es poden inscriure als cursos en línia del Parla.cat.

Els nivells i horaris dels cursos es poden consultar al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, on es pot fer la cerca per nivell, modalitat, comarca o municipi.

També trobareu més informació i els fullets amb l'oferta dels cursos de Cambrils, Reus i l'Hospitalet de l'Infant al web del CNL, www.cpnl.cat/reus.

Podeu demanar més informació dels cursos al 977 79 26 88.

Vols compartir aquesta notícia?