A punt la programació dels cursos de català del segon trimestre a l'Hospitalet de l'Infant

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

L'alumnat es podrà inscriure als cursos presencials de Bàsic 2 i Elemental 2, la continuació dels cursos que s'han dut a terme durant el primer trimestre.

Els cursos de Bàsic 2 i Elemental 2 són dos dels nivells en modalitat presencial que l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, per mitjà del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), ofereix al municipi. D'aquesta manera, es dona una continuïtat als cursos de Bàsic 1 i d'Elemental 1 que ja s'han fet durant el primer trimestre. A més, els alumnes que ho prefereixin també tindran la possibilitat d'inscriure's als cursos en línia que es fan a través de la plataforma del Parla.cat. En aquest cas, l'alumnat interessat podrà inscriure's a qualsevol dels nivells d'intermedi i suficiència.

Les inscripcions per al nou alumnat seran els dies 16, 17 i 18 de desembre, de 16 a 20 h a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (carrer Ramon Berenguer IV, 2). L'antic alumnat ja s'haurà matriculat a l'aula l'últim dia de classe. Els cursos del segon trimestre començaran entre el 8 i el 13 de gener i finalitzaran entre el 18 i el 20 de març, segons el tipus de modalitat que s'hagi escollit.

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre a tot Catalunya mitjançant els seus 22 centres, amb una oferta centrada sobretot en els nivells inicials i bàsics, que són els que s'adrecen a oferir a la població immigrada la capacitació per entendre i poder usar el català. Amb aquesta oferta, el CPNL referma l'aposta per la llengua com a eina de cohesió social i l'acolliment lingüístic esdevé una via prioritària per atendre les persones d'origen estranger. En aquesta línia, i com a novetat, aquest segon trimestre, alguns dels serveis del CNL de Reus oferiran un nou curs adreçat a persones no alfabetitzades, l'Ep! Escolta i Parla.

Vols compartir aquesta notícia?