M. Rosa Navarro, guanyadora del segon "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord de Granollers

CNL del Vallès Oriental

Joc de llengua i història dels barris del Lledoner i l'Hostal

Dilluns 2 de desembre es va fer el sorteig del segon premi del "Posa't en joc" al Centre Cívic Nord. És una activitat que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la història de Granollers.

El Servei Local de Català i el Centre Cívic Nord, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri de l'Hostal i l'Associació de Veïns del Barri del Lledoner, han encetat aquest joc quinzenal de preguntes sobre llengua i història de Granollers.

M. Rosa Navarro, usuària del centre cívic, va ser la guanyadora del segon número i ja té l'obsequi cedit per la Ses Nïnes Shopper. Maria Montaner va ser la mà innocent i va extreure de l'urna la butlleta de la M. Rosa.

Ara, al Centre Cívic Nord, hi ha una nova pregunta per encertar i jugar fins al dilluns 16 de desembre. Qui l'encerti pot guanyar un val de descompte del cinquanta per cent per a la compra de rebosteria i pastisseria a la Pastisseria Colomer.

El "Posa't en joc" s'ha dut a terme a diferents equipaments i centres cívics de Granollers per fomentar l'ús de la llengua catalana i el coneixement de l'entorn a través d'una activitat lúcica. Aquest cop consta de sis preguntes sobre llengua i història de Granollers amb obsequis cedits per les botigues del barri de l'Hostal i del Lledoner.

Servei Local de Català de Granollers

Vols compartir aquesta notícia?