S’inicien les inscripcions del segon trimestre del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

El CPNL ofereix cursos de català de tots els nivells, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.

Amb la finalitat de facilitar i millorar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana, al mes de desembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) inicia un nou període d'inscripcions per als cursos de català, de diferents nivells i en modalitat presencial o en línia, des dels 7 punts d'atenció del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf: Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Les Roquetes, Sitges i Cubelles, al Garraf, i Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès.

Inscripcions

Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al CNL i ara en vulguin seguir un han de fer una prova de col·locació a partir del 2 de desembre amb la finalitat de situar-les en el nivell més adequat. Per demanar dia i hora cal que s'adrecin al servei de català corresponent.

Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula del 2 al 10 de desembre --si han de començar des del nivell bàsic 2 fins al C2--, o bé el 16 de desembre, si han de fer un curs inicial o un bàsic 1. A partir del 17 de desembre es continuaran fent les inscripcions per a aquells cursos que encara tinguin places lliures.

Cursos a l'abast de tothom

La majoria dels cursos són presencials, amb classes de dues hores, dos dies a la setmana. En cas d'haver de començar l'itinerari del nivell intermedi (B2 del Marc europeu comú de referència -MERC-) o de suficiència (C1 del MECR), s'ofereix l'opció de fer-los en la modalitat combinada del Parla.cat, opció preferent per a les persones que saben fer un aprenentatge en línia, tot i que s'ha d'assistir a algunes sessions presencials al llarg del trimestre. Finalment, les persones que vulguin obtenir el certificat del C2 del MECR, poden optar al curs 100% virtual, amb tutoria, que començarà al mes de gener i acabarà al mes de juny.

Certificats oficials

L'aprenentatge dels cursos generals -des de l'inicial fins al superior- s'ofereix en les modalitats presencial, en línia i combinada, i disposa de certificació oficial, amb correspondència amb els nivells del MERC.

El web del CPNL (www.cpnl.cat) ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat. Per a més informació i atenció personalitzada, es pot accedir a qualsevol dels 22 centres de normalització lingüística de Catalunya.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?