La inauguració del curs 2019-2020 de l'Oficina de Català de Figueres omple el Cercle Sport

CNL de Girona

Cursos de català > Inauguració

L'acte va comptar amb la presència de l'empordanòleg Josep Maria Dacosta, que va fer la conferència "Benvinguts a Figueres"

Ahir al vespre 150 persones van omplir la sala gran del Cercle Sport Figuerenc per inaugurar el curs 2019-2020 de l'Oficina de Català de Figueres. El convidat a l'acte va ser l'empordanòleg, escriptor, biòleg i fotògraf  Josep Maria Dacosta, que va oferir als assistents la conferència "Benvinguts a Figueres" amb la projecció comentada d'un recull de fotografies pròpies.

Seguidament, es van presentar les activitats programades per l'Oficina de Català  per a aquest curs i es van fer les presentacions de les parelles lingüístiques de la catorzena edició del Voluntariat per la llengua a Figueres. El programa destaca per la seva versatilitat, atès que en els darrers anys, amb la mateixa filosofia de fomentar la conversa en català, n'han sorgit noves modalitats: clubs de lectura, tallers de conversa, etc., formats que es consoliden a diversos espais de la ciutat i que atrauen nous voluntaris i aprenents. En aquests moments l'Oficina de Català de Figueres ofereix 12 cursos de català per a adults amb un total de gairebé 300 alumnes, molts dels quals complementen l'aprenentatge de la llengua amb el programa VxL gràcies a l'acció dels voluntaris catalanoparlants.

Vols compartir aquesta notícia?