Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

CNL de Girona

Administració pública > Administració local

Les novetats de la gramàtica i l'ortografia catalanes i un curs d'escriptura eficaç, les propostes formatives d'enguany al Consell Comarcal del Pla de l'Estany

Durant els mesos de setembre, novembre i desembre, el Servei Comarcal de Català, en col·laboració amb la Diputació de Girona, du a terme dues propostes formatives en llengua catalana a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany. Els cursos estan dirigits a tot el personal de l'Administració local.

Durant el setembre, i al llarg de cinc sessions, es va impartir el curs Novetats i Canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'IEC, en què es van analitzar i treballar les noves propostes sorgides arran de la publicació d'aquestes dues obres de referència de la nostra llengua. Per altra banda, actualment s'imparteix el curs Escriptura Eficaç, Tècniques i Pràctiques, que s'allargarà fins a mitjan desembre, i es presenta com un recurs per millorar l'eficàcia i la claredat dels textos produïts pels usuaris. 

Tots dos cursos, organitzats pel Servei de Comarcal de Català (CPNL) en col·laboració amb la Diputació de Girona, es duen a terme a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany els dimarts i els dijous al matí. 

Servei Comarcal de Català del Pla de l'Estany

Vols compartir aquesta notícia?