Els alumnes del Bàsic 1 de Llinars visiten la Pastisseria Pou per conèixer com s'elaboren els panellets

CNL del Vallès Oriental

Cursos de català

L'objectiu d'aquests tipus d'activitats és que l'alumnat, que prové de països i cultures diferents, tingui l'oportunitat de conèixer de prop les tradicions catalanes.

Dimecres, 30 d'octubre, amb motiu de la proximitat de la festa de la Castanyada i de Tots Sants, els dos grups d'alumnes del Bàsic 1 que es fan a Can Lletres de Llinars del Vallès, van fer una sessió especial. 

Primer, a l'aula, van conèixer els orígens i les curiositats de la festa i després van visitar la pastisseria Pou del mateix poble per poder conèixer de prop l'elaboració dels panellets tan típics d'aquesta diada.

Allà, la Rosa i el Josep Pou, propietaris de la pastisseria i mestre pastisser, els van rebre i els van explicar tot el que cal per fer uns bons panellets: els ingredients, els complements, la temperatura del forn i el temps de cocció perquè estiguin al punt.

El Josep va remarcar que ells, com a pastissers, tenen el segell de qualitat europeu, fet que garanteix que els panellets estan fets únicament amb pols d'ametlla i sucre, sense patata ni moniato. I per això són tan bons. Alguns dels alumnes en van comprar i els van tastar: boníssims!

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?