Acte d'inici del Voluntariat per la llengua dedicat a Pere Calders

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua

El dimecres 30 d'octubre el CNL L'Heura va organitzar l'acte d'inici del programa Voluntariat per la Llengua, que s'emmarcava dins les activitats del Correllengua 2019, dedicat a Pere Calders.

Noemí Ubach, coordinadora d'Ensenyament del CNL L'Heura, va donar la benvinguda als assistents entre els quals hi havia Bárbara Ferrer, tinenta d'alcaldessa de Drets Socials i Ciutat Educadora i representant de l'Ajuntament al Consell del CNL L'Heura;   Joan Calzado, regidor de Participació Ciutadana i Memòria Històrica; les entitats organitzadores del Correllengua 2019: Centre Excursionista Puigcastellar i Òmnium Cultural Barcelonès nord; participants del VxL, alumnes del CNL L'Heura, alumnes del Centre de Formació d'Adults Fondo i públic del Correllengua. 

Durant la celebració el dinamitzador del VxL a L'Heura, Israel Martínez, va explicar les novetats del VxL i les properes activitats del centre: el VxL en conversa, el club de cinema en català.

Seguidament, Conxita Ripollès va presentar la figura de Pere Calders, mitjançant un vídeo. A continuació membres del grup de teatre de La Colmena van representar alguns contes de Pere Calders. Tots els assistents, per acabar, van participar en un petit concurs, mitjançant l'aplicació del Kahoot en què havien de seleccionar entre diverses opcions les dades correctes sobre VxL o sobre Pere Calders.

 

Sofia Kcomt, alumna del nivell C1, va ser-ne la guanyadora i va demostrar, així, que havia escoltat atentament al llarg de l'acte i que, a més a més, era la més ràpida de contestar! Com a premi es va emportar un bonic llibre il·lustrat amb tots els contes de Calders.

Podeu veure les fotografies de l'acte en aquest enllaç.

Vols compartir aquesta notícia?