El CNL de Cornellà, a les escoles de Sant Ildefons

CNL de Cornellà de Llobregat

Cursos de català

Un any més, el CNL col·labora amb els serveis territorials d'Educació per oferir cursos de català a les mares i pares de les escoles del barri.

En el marc del pla educatiu d'entorn, des del 21 de novembre fins al 6 de maig, el CNL s'obre als pares i les mares de les quatre escoles del barri de Sant Ildefons per oferir-los un curs de nivell inicial que té com a objectiu apropar-los a la llengua que usen els seus fills i filles a l'escola. De fet, una de les motivacions de les persones que s'hi apunten és aprendre català per poder ajudar-los a fer els deures.

Aquest any, com ja es va començar a fer a finals del curs passat, les sessions es fan al mateix CNL, la qual cosa permet ajuntar les famílies de les diferents escoles. El curs s'organitza en dues sessions setmanals d'una hora de durada i en horari escolar, de 15.15 h a 16.15 h, per tal de facilitar l'assistència al curs de les famílies, ja que els nens i nenes són a l'escola. La difusió del curs es fa aproximadament un mes abans, amb xerrades informatives a les mateixes escoles, en les quals s'explica en què consisteix el curs i per a què els servirà.  

En aquesta edició s'hi han inscrit 21 persones, que un cop finalitzin podran continuar aprenent la llengua amb els cursos generals.

CNL Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?