El CNL de Cornellà de Llobregat inaugura el curs 2019-2020 amb un homenatge a Teresa Pàmies

CNL de Cornellà de Llobregat

Cursos de català > Inauguració

Dimarts 22 d'octubre l'Auditori de Sant Ildefons va acollir l'acte d'inici de curs del CNL per donar la benvinguda a l'alumnat del Centre i a les persones voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la Llengua.

El director del CNL, Enric de Vilalta, va obrir l'acte en un auditori gairebé ple destacant el paper de la llengua catalana com a eina imprescindible per garantir la cohesió social i combatre les desigualtats i, en aquest sentit, el vessant pràctic dels cursos de català del Centre, amb un objectiu: fer servir la llengua en la vida quotidiana.

Tot seguit, es va donar pas a Montse Barderi, comissària de l'Any Pàmies, que durant aproximadament una hora ens va presentar la vida d'una dona forta i combativa, Teresa Pàmies, a la qual també es va voler homenatjar en aquest acte. La xerrada va alternar amb la lectura de fragments de la seva obra -que van llegir alumnes i voluntaris i aprenents del VxL-, la qual cosa va permetre contrastar la narració de la ponent amb les pròpies paraules de l'autora.

Va tancar l'acte, Ot García, regidor de Cultura i Comunicació de l'Ajuntament de Cornellà, que va ressaltar la tasca feta pel CNL.

CNL Cornellà

Vols compartir aquesta notícia?