Cinquanta-dues parelles lingüístiques participen en el VxL a Tarragona

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

El Voluntariat per la llengua (VxL) del Servei de Català de Tarragona ha arribat a la 35a edició. La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Espai Kesse de Tarragona la tarda del 23 d'octubre, amb un total de cinquanta-dues parelles.

Els aprenents d'aquesta edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Andalusia, Galícia, País Valencià i Extremadura), l'Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic i el Marroc. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material de suport a les parelles lingüístiques. També es va fer difusió dels avantatges del carnet del Voluntariat per la llengua i els establiments col·laboradors que participen en el programa.

A més, l'acte va acollir una xerrada informativa del programa VOL.IN a càrrec de Laura de la Morena. VOL.IN és un projecte que utilitza el voluntariat com a eina d'inclusió i integració de les persones immigrades residents a Tarragona. L'impulsen la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Cooperativa El Far.

Com a novetat, i gràcies a la col·laboració de la revista "Fet a Tarragona", els voluntaris i aprenents d'aquesta nova edició del VxL van rebre un exemplar de la revista.

Vols compartir aquesta notícia?