Una setmana per recordar Teresa Pàmies

CNL de Tarragona

Llengua i cultura > Commemoracions literàries > Any Teresa Pàmies

Teresa Pàmies és una de les escriptores més llegides de la literatura catalana i el CPNL s'ha adherit als actes de commemoració reunits dins l'Any Teresa Pàmies

El CNL de Tarragona, coincidint en el centenari exacte del naixement de Teresa Pàmies (8 d'octubre) ha dedicat una setmana a fer activitats a l'aula sobre la seva vida i la seva obra.

A les aules de Constantí, Vila-seca i Valls s'ha comentat l'apassionant biografia de l'autora, que va viure molt de prop destacats fets històrics a Catalunya i a diversos països d'Europa.

A més, a Salou, Valls, el Vendrell i Vila-seca s'han fet dictats amb textos de l'escriptora per tastar la seva obra escrita. A Valls també es va fer una activitat original per conèixer-la una mica més.

Així mateix s'ha fet difusió de les activitats que altres entitats han organitzat a l'entorn de l'escriptora, com la Biblioteca Pública de Tarragona, amb espectacles i conferències.

Aquestes activitats s'inclouen dins del programa d'activitats comlementàries dels cursos, que tenen l'objectiu de fomentar el coneixement de l'entorn i l'aprenentatge significatiu.

Activitat al grup d'intermedi de Valls

​  

Dues alumnes de Vila-seca en ple dictat

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?