Tres exalumnes expliquen la seva exitosa experiència al CPNL a l'acte d'inauguració del curs

CNL de Tarragona

Cursos de català

L'acte d'inauguració del curs 2019/2020 del CNL de Tarragona va centrar-se en les vivències de tres exalumnes i participants del VxL.

Ahir dijous, 10 d'octubre, es va fer a l'Espai Kesse de Tarragona la presentació dels cursos de català 2019-2020 i del Voluntariat per la llengua del CNL de Tarragona. Hi van assistir una seixantena d'alumnes que van poder escoltar les vivències de la Carme, la Raycelis i l'Andrea, totes elles exalumnes amb una llarga trajectòria (del bàsic 1 fins al superior), a més de voluntàries i aprenentes, que van explicar els motius que les van empènyer a apuntar-se als cursos, com recordaven les classes, les coneixences que havien fet i els beneficis que han obtingut amb l'aprenentatge de català. La seva sinceritat i la passió que hi van posar van encisar l'auditori i són un gran exemple per als més de 1.300 alumnes inscrits als cursos de català del CNL de Tarragona durant aquest trimestre.

Durant l'acte, també es van visualitzar les felicitacions en vídeo pels 30 anys de trajectòria del CPNL de Joan Reig, músic, i d'Andreu Faro, ninotaire.

A més dels alumnes i professors, també hi van assistir el senyor Manel Castaño, regidor de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona i el senyor Santi Pallàs, que van agrair la tasca dels professionals del CPNL i dels alumnes que fan l'esforç d'aprendre el català per millorar les seves perspectives professionals o simplement per relacionar-se millor amb el país que han triat per viure.

L'acte va acabar amb la projecció del vídeo de Halldor Mar interpretant la cançó dels 30 anys del CPNL titulada El català és futur.

Intervenció de les participants

Imatge de la sala, plena de gom a gom

LTP

Vols compartir aquesta notícia?