Fundació puntCAT ajuda el comerç tarragoní a tenir presència digital en català

CNL de Tarragona

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

La segona presentació de Fundació puntCAT per dotar el comerç de presència digital en català ha tingut lloc el dimecres 2 d'octubre, a la seu de Tarragona Impulsa.

La segona presentació de l'oferta de Fundació puntCAT per dotar el comerç de presència digital en català, "El teu negoci.cat" -aquest cop adreçada al comerços i associacions de comerciants- ha tingut lloc el dimecres 2 d'octubre, a la seu de Tarragona Impulsa i ha comptat amb l'assistència de la presidenta del Centre Comercial Vall de l'Arrabassada (27 comerços), les tècniques del Dept. de Comerç de l'Ajuntament (amb el s 40 comerços de la Zona ZAC, enfocats als creuers que fan escala a Tarragona) i el grup d'establiments Oh My Kase (telefonia mòbil).

La pròxima sessió de la campanya "El teu negoci.cat" tindrà lloc el dijous 17 d'octubre, al migdia, a la seu de Tarragona Impulsa i es dedicarà al registre de dominis .cat, Google My Business i Google Analytics dels comerços i botigues que prèviament s'hauran inscrit al programa.

Calendari i passos a seguir

Durant la sessió del 2 d'octubre, la tècnica de Fundació puntCAT Marta Paredes ha explicat als comerciants com es gestiona el registre de dominis .cat, Google My Business i Google Analytics i la creació de pàgines bàsiques per al comerços, quin és el procés per fer-ho i el calendari que seguirem a Tarragona des del CNL, el Dept. de Comerç i la Fundació puntCAT per als establiments del municipi.

Per la seva part, el tècnic del Pla Ofercat del SL de Tarragona, Enric Garriga, va explicar com aquest campanya s'emmarca dins el nostre pla per al comerç i va presentar una sèrie de materials de sensibilització per incrementar l'ús del català al sector comercial i les diverses eines lingüístiques digitals que el CPNL i la DGPL proposen per al món socioeconòmic.

Vols compartir aquesta notícia?