Inici dels cursos de català

CNL de Girona

Cursos de català

Un total de 150 alumnes s’han inscrit als cursos organitzats pel Servei Comarcal de Català del Gironès

Els cursos es duran a terme a Bordils, Cassà de la Selva i Llagostera. Hi ha també un curs de nivell C2, que es fa a la seu del Consell Comarcal del Gironès, i cursos en línia.

A més d'aquests cursos, al Gironès hi ha també cursos a Girona, organitzats pel Servei Local de Girona, i cursos a Salt, organitzats per l'Oficina de Català de Salt.

Cal remarcar que, després de molt de temps, s'ha pogut tornar a oferir un curs a Bordils, en el qual hi ha 21 persones inscrites procedents de Bordils i de la rodalia: Flaçà, Madremanya, Sant Martí Vell o Sant Joan de Mollet.

Un altre fet remarcable és l'augment de la demanda a Llagostera, on ha estat necessari oferir un curs més dels que hi havia previstos en un principi. Aquest trimestre s'hi duran a terme dos cursos de nivell Bàsic 1 i un curs de nivell Bàsic 3.

A més dels cursos presencials, ha augmentat considerablement la inscripció als cursos en línia i de modalitat combinada que es fan a través de la plataforma Parla.cat. Les sessions presencials d'aquests cursos que es fan a la seu del Consell Comarcal tenen habitualment un nombre molt elevat d'assistents.

El SCC del Gironès es coordina amb tots els organismes i entitats que imparteixen formació d'adults als municipis per facilitar a la ciutadania l'accés a la formació més adequada a les seves necessitats.

Vols compartir aquesta notícia?