Mig miler d'alumnes comencen els cursos de català per a adults en dotze municipis de les Terres de l'Ebre

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català

En total de 520 persones van iniciar el dia 23 de setembre cursos de català  per a adults 2018-2019 que impartix el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) durant el primer trimestre del període 2019-2020.

Inici del curs a Gandesa.

Durant el mes de setembre es van iniciar un total de 28 cursos presencials a les poblacions de l'Aldea, l'Ametlla de Mar, Amposta, Ascó, Deltebre, Gandesa, Roquetes, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia, la Torre de l'Espanyol, Tortosa i Ulldecona. Els cursos són dels nivells Inicial, Bàsic i Elemental, Intermedi i Suficiència presencials, i es complementen amb cursos de formació en línia amb tutoria dels nivells Intermedi i Suficiència. Aquesta oferta es completa amb un curs de nivell Superior que va iniciar-se el dia 1 d'octubre a Tortosa i amb altres quatre cursos de nivell Inicial que s'iniciaran a Amposta i Tortosa durant els mesos d'octubre i novembre.

Tots els cursos, presencials i en línia, els imparteix el personal tècnic del CNLTE a través del Servei Local de Català de Tortosa i dels serveis comarcals del Montsià, la Terra Alta, el Baix Ebre i la Ribera d'Ebre.

Cal destacar de la present oferta l'organització de vint cursos del nivell Inicial inclosos en un programa específic finançat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i pel Fons Social Europeu, amb la col·laboració dels consells comarcals i ajuntaments implicats.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Vols compartir aquesta notícia?