Comença una nova edició del Cicle de Cinema Infantil a Sant Feliu de Llobregat

CNL Roses

Oci i consum > Cinema en català

El  dissabte 5 i diumenge 6 d'octubre comença la XXII edició del Cicle de Cinema Infantil amb l'estrena Tabaluga i la princesa del gel, una pel·lícula sobre el poder de l'amistat i la victòria de l'amor.

Un any més els infants podran gaudir de pel·lícules en català a un preu especial gràcies al conveni entre l'Associació CineBaix i el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Local de Català de Sant Feliu.

Es projectaran les pel·lícules un cop al mes, d'octubre a maig, en dissabte i diumenge a les 5 de la tarda. Amb els vals de descompte que es reparteixen a totes les escoles de primària de la ciutat l'entrada val 4 euros per als infants fins a 12 anys.

El compromís amb CineBaix és també el de projectar pel·lícules en català per al públic adult, i oferir l'entrada a preu reduït (el del dia de l'espectador) a l'alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística i als participants del programa Voluntariat per la llengua en les sessions de cinema en català.

CNL Roses

Vols compartir aquesta notícia?