Celebració de la 2a Jornada Empresa i Territori de Sant Vicenç dels Horts

CNL Ca n'Ametller

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i el Servei Local de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística han dut a terme la segona edició de la Jornada Empresa i Territori

Dijous 19 de setembre s'ha dut a terme la 2a Jornada Empresa i Territori a l'auditori Molí dels Frares de Sant Vicenç dels amb l'objectiu d'oferir un espai de coneixement, intercanvi i debat sobre els diferents aspectes de la gestió comercial i empresarial que afavoreixen l'èxit des de la connexió al territori.

La Jornada, organitzada per l'Àrea de Promoció Econòmica i per les regidories de Consum, Feminisme i Comunicació municipals i pel Servei Local de Català, s'ha dedicat a la importància de la comunicació estratègica dels valors corporatius d'identificació amb el territori en el posicionament de la marca.

L'acte s'ha iniciat amb la inauguració oficial a càrrec del regidor de l'Àrea de Promoció Econòmica, Xavier Gómez, i ha continuat amb breus intervencions dels diferents serveis municipals i les presentacions d'Abacus i Ametller Origen, dues empreses exitoses en comunicació i projecció de valors arrelats a l'entorn. Imma Pérez, cap de Comunicació, Participació i Formació Societària d'Abacus i Laura Pinós, del Departament de Comunicació d'Ametller Origen, han estat les persones encarregades de presentar els projectes empresarials respectius.

La Jornada ha finalitzat amb una taula rodona sobre l'oportunitat de negoci d'una marca vinculada al territori i la importància d'una bona gestió de la comunicació per al posicionament de la marca. Hi han participat les representants d'Abacus i Ametller Origen i ha estat moderada per Carles de Rosselló, cap del Servei de Foment de l'Ús del Consorci per a la Normalització Lingüística.

L'Ajuntament ha garantit la participació de les 90 persones assistents a la Jornada per mitjà d'una aplicació mòbil que els ha permès dirigir comentaris i preguntes a les persones de la taula.

L'alcalde, Miguel Comino, ha clos oficialment l'acte, i participants i públic han estat convidats a un pica-pica elaborat per 4 restaurants de Sant Vicenç dels Horts.

Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Vols compartir aquesta notícia?