Clubs de lectura de llengua catalana de 2019-2020 a les biblioteques de Barcelona

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Durant el proper mes d'octubre començaran els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona del curs 2019-2020, que tindran lloc a diverses Biblioteques de la ciutat. N'hi ha de dos tipus, de nivell bàsic de català i de nivell mitjà (elemental). 

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana.

Els clubs de nivell bàsic van adreçats a persones que tenen un nivell inicial de català i que volen practicar l'expressió oral. La tria dels llibres està basada, majoritàriament, en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

Els clubs de nivell mitjà (elemental) van dirigits a persones amb un nivell mitjà de català que volen llegir i conversar en català per guanyar-hi fluïdesa. A més, també volen fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

Clubs de lectura de nivell bàsic

Clubs de lectura de nivell mitjà (elemental)

Durada i inscripció

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja.

Per inscriure-s'hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dona prioritat als residents del districte de cada biblioteca i a les persones que actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització LIngüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?