5 establiments de Granollers s’adhereixen al Voluntariat per la llengua

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

El Racó (forn i pastisseria), Xokate (xocolates, cafès i herboristeria), El Món (roba i material esportiu), Tres Torres (forn, pastisseria i servei d'àpats) i La botiga del Club (roba d'esport aquàtica)  s'uneixen de nou al Voluntariat per la llengua i renoven l'adhesió. 

Els establiments col·laboradors són més de 3.000 comerços, bars, restaurants, etc. on, a més de parlar en català, ajuden a practicar-lo. Alguns d'aquests establiments ofereixen descomptes amb el carnet de VxL; es poden consultar a l'apartat del carnet del VxL: https://www.vxl.cat/carnet

Els establiments que s'adhereixen al  Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar,  sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua,  encara que tinguin dificultats per fer-ho.  Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar al llengua catalana,  els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a part de l'adhesiu i tríptics d'informació, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

Les noves adhesions al Voluntariat per la llengua de Granollers són:

El Racó (forn i pastisseria)

Xokate (xocolates, cafès i herboristeria)

El Món (roba i material esportiu)

Tres Torres (forn, pastisseria i servei d'àpats)

La Botiga del Club (roba d'esport aquàtica)

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?