'Toy Story 4' i 'El secret de les abelles' s'estrenen en català aquest divendres

CNL de Barcelona

Oci i consum > Cinema en català

La quarta entrega de Toy Story s'estrena aquest divendres, 21 de juny, doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. També s'estrena El secret de les abelles, en aquest cas, en versió original subtitulada en català.

Toy Story 4

Disney-Pixar presenta aquest film dirigit per Josh Cooley. En Woody i en Buzz Lightyear s'estan adaptant a la seva nova llar amb la Bonnie quan una nova joguina entra en escena, en Forky, una forquilla-cullera que pensa que el seu lloc al món és ser un estri per menjar. En aquesta quarta entrega de la saga reapareixen alguns dels personatges clàssics i se n'incorporen de nous.

A Barcelona es podrà veure als següents cinemes: Cines Verdi, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

El secret de les abelles

El film està dirigit per Annabel Jankel i interpretat per Anna Paquin, Holliday Grainger, Kate Dickie, Emun Elliott, Lauren Lyle, Rebecca Hanssen, Gregor Selkirk, Zara Howell, Steven Robertson, i Alexa Snell.

Filmax distribueix aquest film ambientat l'any 1950. En un petit poble britànic, la doctora Jean Markham inicia una relació íntima amb la Lídia, mare soltera d'un dels seus pacients. Aquest serà el seu secret, que mai no podran explicar a ningú.

El film es podrà veure a Boliche Cinemes.

Direcció General de Política Lingüística

Vols compartir aquesta notícia?